BEHANDELINGEN EN TARIEVEN

READING

Tijdens dit consult stem ik me af op mijn gids. Hij zal mij begeleiden gedurende deze reading. Ik maak contact met overleden personen, waarbij ik vaak mooie boodschappen door mag geven. Tevens krijg ik informatie door over bijvoorbeeld liefde, werk, kinderen, het gezin of waar je op dat moment tegenaan loopt. Ook kan ik foto’s of sieraden readen, zowel van de mens die nog op aarde is als degene die overgegaan zijn.

80 euro, duur 1 uur

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

HEALING

Ik mag werken met de Avalon ELA energie. ELA staat voor Egypte, Lemurië en Atlantis. De energie in deze gebieden is zeer hoog en zuiver geweest, maar helaas door misbruik ooit weer terug getrokken. Langzaamaan komt deze energie weer terug naar de aarde. Het is bijzonder mooi en ik ben zeer dankbaar dat ik hiermee mag werken. Het werkt zuiverend, helend en het geeft je energie.

50 euro, duur 1 uur

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SPIRITUELE RELATIE THERAPIE

Graag help ik stellen die er samen niet meer uitkomen, maar die allebei weer de liefde tussen elkaar willen voelen. Na een intake gesprek en me te hebben afgestemd op jullie energie kunnen we samen aan de slag gaan. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten, die ik ook als huiswerk meegeef, kan de mooie hartsverbinding weer gaan stromen. 

Tevens begeleid ik ook tweelingzielen die samen een mooie relatie willen opbouwen. 

Sessie 100 euro, duur 1,5 uur