BEHANDELINGEN EN SESSIES

Alle behandelingen en sessies vinden plaats in mijn praktijk in Oss. In overleg kan het ook elders. In mijn praktijk zit tegenover mij in een fijne stoel. De healing behandelingen vinden plaats door de energie die door mijn handen stroomt. Je kunt hierbij rustig en ontspannen in de stoel blijven zitten. Ik raak je hierbij niet aan, ik zit tegenover jou.

Omschrijving en tarieven:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

READING

Je kunt een afspraak voor een reading maken als je meer inzicht wilt hebben in bijvoorbeeld de liefde, het werk, het gezin of zaken waar je op dat moment tegenaan loopt. Tevens kan ik contact maken met overleden dierbaren en me afstemmen om te horen of zien wat zij door willen geven. Mijn ervaring is dat er bijzonder mooie boodschappen door mogen komen. Zowel voor jou, als voor de overleden dierbare kan dit helend werken. 

Ook kan ik foto’s of voorwerpen readen, zowel van de mens die nog op aarde is als degene die overgegaan zijn. Tijdens dit consult stem ik me af op mijn gids. Hij zal mij begeleiden gedurende deze reading. Je bent voor een reading welkom in mijn praktijk, maar een reading op afstand is ook mogelijk. 

Bij een reading van een uur maak ik contact met overleden dierbaren en zij begeleiden me vaak verder. Hierbij komen veel onderwerpen aan bod, denk hierbij o.a. aan werk, relaties, kinderen, wonen en hoe het met je energie gesteld is. Bij een reading van een half uur nodig ik je graag uit om enkele vragen te stellen waarop ik me kan afstemmen. 
Ik streef ernaar om zoveel mogelijk op tijd te werken.

Tarief: 80 euro/40 euro
Duur: 60 minuten/30 minuten

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

HEALING

Ik mag werken met de Avalon ELA energie. ELA staat voor Egypte, Lemurië en Atlantis. De energie in deze gebieden is zeer hoog en zuiver geweest, maar helaas door misbruik ooit weer terug getrokken. Langzaam aan komt deze energie weer terug naar de aarde. Het is bijzonder mooi en ik ben zeer dankbaar dat ik hiermee mag werken. Het werkt zuiverend, helend en het geeft je energie. Ook kan het ondersteunend werken in een genezingsproces. Maar ook voor mensen met een burn-out werkt het bevorderend voor hun energie.

Tijdens deze sessie start ik met het afstemmen op jouw energie en lichaam. Mijn gids zal me laten zien of er blokkades zitten of plekken zijn die extra aandacht kunnen gebruiken. Daarna zal de healing plaatsvinden d.m.v. de energie die door mijn handen stroomt. Je hoeft daar zelf niets voor te doen, dan alleen ontspannen te zitten. Ik zit hierbij tegenover jou. Na deze healing stem ik me weer af op jouw energie en lichaam en zal dan te zien krijgen wat de healing voor jou heeft mogen doen. Voor het beste resultaat zal ik je willen uitnodigen voor enkele behandelingen. Denk daarbij aan ongeveer 3 a 4 behandelingen met een tussenpose van ongeveer 6 weken. Dit kan per persoon wat verschillen, dus dat zal ik met jou bespreken. 

Bij een healing van een uur start ik eerst met een korte reading. 
Bij een healing van een half uur start ik direct met de healing.
Bij de eerste sessie adviseer ik een uur.

Tarief: 80 euro/40 euro
Duur: 60 minuten/30 minuten

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SPIRITUELE RELATIE THERAPIE

Graag help ik stellen die er samen niet meer uitkomen, maar die allebei wel weer de liefde tussen elkaar willen voelen. Na een intake gesprek en me te hebben afgestemd op jullie energie kunnen we samen aan de slag gaan. Door middel van gesprekken en oefeningen kan de mooie hart verbinding weer gaan stromen.

Tevens zal ik jullie ook huiswerkopdrachten en -oefeningen meegeven om zo samen al een mooie stroming op gang te krijgen. Deze oefeningen en opdrachten kunnen al heel veel in werking zetten. Tevens begeleid ik tweelingzielen die samen een mooie relatie willen opbouwen en meer inzicht willen krijgen in hun proces.

Tarief per behandeling: 100 euro
Duur: 90 minuten

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SPIRITUELE STERVENSBEGELEIDING

De dood hoort bij het leven, je kunt er niet omheen. Maar wat als je weet dat je binnenkort zult sterven en je weet niet hoe je je daarop moet voorbereiden of je voelt een enorme angst voor de dood?

Door middel van gesprekken die plaats zullen vinden op een plek die voor jou prettig voelt, kan ik je helpen om wat meer rust te krijgen in de weg naar de overgang van aarde naar gene zijde. Ik ben er voor jou en jouw wensen, dat staat bovenaan. Het doel is om jouw uiteindelijk te begeleiden naar een vredig sterven. Dit kan door middel van gesprekken binnen of in de natuur, meditaties, oefeningen en/of om wensen omtrent de uitvaart op papier te zetten.

Ook kan ik er voor jou zijn tijdens het overlijden. Ik maak daarbij contact met mijn gidsen en via hen word ik weer begeleid in wat ik mag doen. Tevens zal ik ook mogen zien hoe jouw begeleiding vanuit de spirituele wereld naar gene zijde is. Deze samenwerking gaat heel liefdevol waarbij jij centraal staat.

Tarief per uur: 50 euro

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .