Leuk dat je komt kijken op mijn website. Een warm welkom!Ik ben Mariska Daalderop, oorspronkelijk kom ik uit Bunnik, een plaatsje vlakbij Utrecht, maar inmiddels woon ik alweer 14 jaar in Oss. Het mediumschap vind ik het mooiste werk dat er bestaat. Het raakt me elke keer weer om te zien hoe de informatie vanuit de liefdevolle spirituele wereld de mensen in mijn praktijk raken en hun mag helpen. Na elke reading en healing ervaar ik enorme dankbaarheid. Naast mijn spirituele praktijk werk ik als Mode-adviseuse in een mooie damesmodezaak. De combinatie van die 2 werelden, geeft mij als mens balans. Van jongs af aan voelde ik al de verbinding met de spirituele wereld. Ik hoorde vaak stemmen om me heen, die niet van de mensen op aarde waren. Ook legde ik mijn hand spontaan op een zere plek bij iemand zonder dat die persoon zei dat hij daar pijn had.

Als meisje van 10 jaar hield ik mijn spreekbeurt over bijna-dood-ervaringen. Niet omdat ik dat zelf ervaren heb, maar omdat ik mijn klasgenootjes wilde laten weten dat er veel meer is dan wat wij hier op aarde ervaren. Voor mij is dit altijd al vanzelfsprekend geweest. Als puber ging ik meer op in het aardse leven en het contact met de spirituele wereld verdween wat naar de achtergrond. Al mijn hele leven heb ik gevoeld dat ik graag samen met de spirituele wereld de mens op aarde wil helpen. Toen ik wat ouder werd en meer levenservaring had, voelde ik dat ik daar klaar voor was.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen mogen volgen die mij vooruit gebracht hebben in mijn spirituele ontwikkeling. Daar ben ik heel dankbaar voor. Een aantal jaren geleden ontmoette ik Medium Marion Berndsen van Maylight en alles viel toen echt op zijn plek. Ik heb de opleidingen Masterclass Mediumschap, Spiritueel Relatietherapeut, Avalon ELA healer en Spiritueel Stervensbegeleider bij haar gevolgd. Door deze opleidingen heb ik een flinke spirituele ontwikkeling meegemaakt, ook als mens ben ik heel anders in het leven gaan staan. Daardoor heb ik de kracht gekregen om mijn spirituele praktijk op te richten. Ik blijf investeren in opleidingen en workshops, omdat ik het belangrijk vind om me te blijven ontwikkelen.

Op bepaalde vlakken ben ik een ervaringsdeskundige. Ik weet wat het is om in een burn-out te zitten, maar gelukkig weet ik ook hoe je er uit kunt komen. Ook met een samengesteld gezin en een scheiding met (eigen) kinderen ben ik bekend en weet ik hoe lastig het kan zijn om je plekje te vinden in deze nieuwe situatie. Tevens heb ik mijn tweelingziel in dit leven mogen ontmoeten en daardoor weet ik dat het contact met hem of haar je (gevoels)wereld op zijn kop kan zetten.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een reading of een healing. Dit kan face to face of op afstand via bijvoorbeeld foto’s of voorwerpen. Je kunt bij mij ook terecht voor spirituele relatietherapie. Denk bijvoorbeeld aan stellen die vastlopen in hun relatie, maar ook tweelingzielen die samen een mooie toekomst willen opbouwen. Ik vind, naast het werken met de spirituele wereld, het erg belangrijk om coachend en therapeutisch te werken. Op deze manier kan ik jou op een mooie zachte en liefdevolle manier begeleiden op jouw levenspad.

Tevens ben ik opgeleid als spirituele stervensbegeleider. Hierdoor kan ik de mensen begeleiden om rustig over te gaan naar gene zijde. Onder het kopje ‘Behandelingen en sessies’ kan je uitgebreide informatie vinden over de bovengenoemde diensten. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, bel me dan gerust.

Wellicht tot ziens!
Veel liefs,
Mariska