Leuk dat je komt kijken op mijn website. Een warm welkom!Ik ben Mariska, 43 jaar en getrouwd met Maurice. Samen hebben wij een mooie en lieve dochter van bijna 9 jaar. Toen ik mijn man leerde kennen had hij al 2 kinderen, ik ken ze al 12 jaar en heb ze tot nu toe op zien groeien tot mooie en prettige jong volwassenen. Oorspronkelijk kom ik uit Bunnik, een plaatsje vlakbij Utrecht, maar voor de liefde ben ik 11 jaar geleden verhuisd naar Oss. Naast mijn spirituele praktijk werk ik ook als Mode-adviseuse in een mooie damesmodezaak. De combinatie van die 2 werelden, geeft mij als mens balans. 

Als meisje van 10 jaar hield ik mijn spreekbeurt over bijna-dood-ervaringen. Niet omdat ik dat zelf ervaren heb, maar omdat ik mijn klasgenootjes wilde laten weten dat er veel meer is dan alleen datgene wij hier op aarde ervaren. Ook legde ik mijn hand spontaan op een zere plek bij iemand als deze pijn had en ik hoorde vaak stemmen om me heen, die niet van de mens op aarde was. Je kunt dus wel stellen dat ik van jongs af aan al voelde dat ik de verbinding met de spirituele wereld meer naar aarde wilde brengen. Dit is voor mij altijd al iets vanzelfsprekends geweest. Maar ik werd ouder en ging meer op in het aardse leven en het contact met de spirituele wereld verdween wat naar de achtergrond. 

Na een aantal jaren en wat zware en minder zware ervaringen in dit leven verder, heb ik besloten om dat te gaan doen wat voor mij als kind al zo vanzelfsprekend was: om samen met de spirituele wereld de mens op aarde te helpen. Ik ben iemand die heel zuiver wil werken en wil leren hoe ik het contact met de spirituele wereld het beste op aarde kan inzetten, dus mijn zoektocht naar de juiste opleiding en docent was gestart.  De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen mogen volgen die mij wat vooruit gebracht hebben in mijn spirituele ontwikkeling, maar ik bleef doorzoeken. Tot bijna 2 jaar geleden. Ik heb toen mijn docente Marion Berndsen van Maylight ontmoet. Ik ben toen de opleidingen Masterclass Mediumschap, Spiritueel Relatietherapeut en Avalon ELA healer gestart. Ik ben haar enorm dankbaar voor alle lessen die ik tot nu toe heb mogen volgen en nog ga volgen, want ik wil me blijven door ontwikkelen. Ze geeft de lessen met zoveel liefde en humor en ze bezit een grote kosmische kennis. Ik heb daardoor een flinke spirituele ontwikkeling meegemaakt, maar ook als mens ben ik heel anders in het leven gaan staan. Door haar heb ik de laatste duw naar mijn praktijk gekregen. En zo is mijn Spirituele Praktijk By Seven ontstaan.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor een persoonlijke reading, maar het readen van sieraden of foto’s is ook mogelijk. Ook begeleid ik stellen die vastlopen in hun relatie, maar ook tweelingzielen die samen een mooie toekomst willen opbouwen. Ook kan je een afspraak maken voor een healing.
Voor meer informatie verwijs ik je naar de menubalk onder het kopje ‘algemene informatie’.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, bel me dan gerust.

Wellicht tot ziens!

Veel liefs,

Mariska